Здравейте колеги.156-цата на един приятел ме хвърли по всички въможни тъчове.Значи колата е със стария мотор с металните колектори.Има обикновена газ.Проблема е,че като стигне 4000 оборота светва индикацията за проблем(дюзичката) и оборотите падат рязко надолу,а крака ми е постоянно на педала на газта.Първо се беше спукал маркуча от дебитомера до дросела,смених го,но проблема не изчезна.Настроихме газта наново и всичко е наред там.Закачахме я на компютър и изкарва доста грешки,но реално всичко работи коректно.Изтриваме грешките,но проблема остава и веднага се натрупват наново грешките.Вече съм се насочил към компютър,възможно ли е той да дава фира.Благодаря предварително на отзовалите се.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с 1,6 Т.С.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщениеЗдравейте колеги.156-цата на един приятел ме хвърли по всички въможни тъчове.Значи колата е със стария мотор с металните колектори.Има обикновена газ.Проблема е,че като стигне 4000 оборота светва индикацията за проблем(дюзичката) и оборотите падат рязко надолу,а крака ми е постоянно на педала на газта.Първо се беше спукал маркуча от дебитомера до дросела,смених го,но проблема не изчезна.Настроихме газта наново и всичко е наред там.Закачахме я на компютър и изкарва доста грешки,но реално всичко работи коректно.Изтриваме грешките,но проблема остава и веднага се натрупват наново грешките.Вече съм се насочил към компютър,възможно ли е той да дава фира.Благодаря предварително на отзовалите се.155 2.0 16v МY95 Sport
-
Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщениеЗдравейте колеги.156-цата на един приятел ме хвърли по всички въможни тъчове.Значи колата е със стария мотор с металните колектори.Има обикновена газ.Проблема е,че като стигне 4000 оборота светва индикацията за проблем(дюзичката) и оборотите падат рязко надолу,а крака ми е постоянно на педала на газта.Първо се беше спукал маркуча от дебитомера до дросела,смених го,но проблема не изчезна.Настроихме газта наново и всичко е наред там.Закачахме я на компютър и изкарва доста грешки,но реално всичко работи коректно.Изтриваме грешките,но проблема остава и веднага се натрупват наново грешките.Вече съм се насочил към компютър,възможно ли е той да дава фира.Благодаря предварително на отзовалите се.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Изкарва грешки на дебитомер,ламбда сонда,температурен датчик,тпс.Обаче дебитомера е нов,ламбдата я мерих с мултицет и на живи данни всичко си е в нормите.Газовата е обикновена,но има емулатор и ламбда контрол,както и две кихалки на всмукателните колектори.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Ивайло грешка на дебитомера може да ти запише и от блокирало моторче за празен ход,при коли със обикновенна газова каквато е и моята е редно да се проверява на месец и половина два във какво състояние е.При мен се е случвало това нещо.Знаеш как се прави почистването проверявай,действаи.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
Comment